Formator in gastronomie

Calatoria in „lumea culinara” si deprinderea tainelor, a secretelor artei culinare, a inceput pentru mine in urma cu mai bine de 15 ani. Pregatirea practica, teoretica, precum si experienta dobandita de-a lungul anilor in tara si strainatate, m-au ajutat sa obtin numeroase premii dar si mult ravnitul titlu de Maestru Bucatar.

Din dorinta de a deveni din ce in ce mai bun si de a veni mereu cu ceva nou si unic in fata clientilor, am incercat sa acumulez cat mai multe cunostiinte in domeniu, invatand de la colegii de breasla, incercand retete inedite si participand la diferite concursuri atat nationale cat si internationale.

Fiecare concurs si fiecare loc de munca m-au ajutat sa invat lucruri noi si sa fac fata provocarilor din viata unui „ maestru culinar”: conceperea unui meniu a la carte si retete pentru un restaurant de 4*, coordonarea unei echipe de bucatari, gestionarea stocurilor de produse, organizarea sarcinilor din cadrul unei bucatarii si nu in ultimul rand formarea personalului din subordine.

Am dorit foarte mult sa reusesc sa obtin si titlul de FORMATOR IN GASTRONOMIE pentr-u a avea calificarea necesara de a ajuta si initia si alti bucatari in tainele bucatariei.
Curs bucatarie pasionati

Copyright © Ioan Fatol 2010 | Servicii SEO