Despre mine

Nume: FATOL

Prenume: IOAN

Data Naşterii: 02.01.1974

Locul Naşterii : Cluj Napoca

Adresa Domiciliu/corespondenţă: Strada Izlazului, nr. 12, ap. 5, Cluj Napoca, jud. Cluj

Telefon: 0741-045.893

Ocupaţie: bucătar şef – Hotel City Plaza Restaurant Marco Polo***** – Cluj Napoca (aprilie 2005 – prezent)

Experienţă profesională:

– Bucatar-Compania ““SC AWA Comert International SRL”( 1996- 1999)

– Bucatar-Compania ““SC Smav Exim SRL”(1999- 2003)

– Bucatar-Compania ““SC Dracar SRL”(2003)

– Bucatar Sef-Compania ““SC Smav Exim SRL”(2003-2005)

– Hotel City Plaza Restaurant Marco Polo **** (aprilie 2006 – prezent)

Performanţe şi atestări:

-certificat de formator in gastronomie

– Diploma de Maestru Bucătar în arta culinară

– Certificat de absolvire ocupaţia Bucătar Şef

– Certificat de absolvire ocupaţia Bucătar Specialist

-participare la EXPOGAST CULINARY WORLD CUP 2010 LUXEMBURG sectiunea catering cu echipa nationala formata din TOMA IOAN,MARIUS URIAN,MARIAN CUC,IOAN FATOL unde am fost clasati pe locul 4 din 10 tari.

– Diplomă de merit – Expozitia de arta culinara – 2006 Sovata

– Diplomă de merit – Expozitia de arta culinara – 2006 Cluj Napoca

– Premii: argint si bronz – Campionatul International de Gatit – 2007 Moscova, Rusia

– Reprezentant Romania – Slow Food, Saloon del Gusto – 2008 Torino, Italia

– Locul I, secţiunea Dulciuri, clasa Preparate culinare Reci – Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber – septembrie 2008

– Locul I, secţiunea Meniu Alternativ, grupa Preparate culinare Reci – Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber Selgros – septembrie 2008

– Locul I, secţiunea Hrana Rece, grupa Preparate culinare Reci – Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber Selgros – septembrie 2008

– Locul I, secţiunea Creaţie, grupa Preparate culinare Reci – Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber Selgros – septembrie 2008

– Cupa Sergiu Nedelea – Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber Selgros – septembrie 2009

– Cupa Asociaţiei Bucătarilor – Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber Selgros – septembrie 2009

– Locul I, secţiunea Dulciuri, clasa Preparate culinare Reci – Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber – septembrie 2009

– Locul II, secţiunea Meniu Alternativ, grupa Preparate culinare Reci – Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber Selgros – septembrie 2009

– Locul II, secţiunea Hrana Rece, grupa Preparate culinare Reci – Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber Selgros – septembrie 2009

– Locul III, secţiunea Creaţie, grupa Preparate culinare Reci – Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber Selgros – septembrie 2009

Participări:

– Expoziţia de artă culinară – 2006, Cluj Napoca

– Expoziţia de artă culinar – 2006, Sovata

– Slow Food, Saloon del Gusto – Torino,Italia 2008

– Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber – septembrie 2008

– Campionatul Internaţional de Gătit în Aer Liber – septembrie 2009

Limbi străine: engleza – citit, vorbit – mediu

Abilităţi: capacitate organizatorică crescută, bun coacher şi formator

Copyright © Ioan Fatol 2010 | Servicii SEO